İNEGÖL KÖFTESİ ‘DAVETSİZ MİSAFİR'DE

İNEGÖL KÖFTESİ ‘DAVETSİZ MİSAFİR

Uzun yıllardır İnegöl'de hizmet veren Köfteci Selim, Samanyolu TV'de yayınlanan ‘Davetsiz Misafir' programına konu oldu. İnegöl'de ağırladığı ‘Davetsiz Misafir' ekibi ile çekim gerçekleştiren ve İnegöl köftesini tanıtan Selim Yiğit'in yer aldığı program

İnegöl’ün markası olan köfte sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Köfteci Selim, Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Davetsiz Misafir’ programına konu oldu. 2 yıl önce İnegöl’e gelen ekipten söz alan ve önceki gün ekibi misafir eden Selim Yiğit, İnegöl köftesini tanıtarak inceliklerini anlattı.

‘KÖFTENİN BAŞKENTİNE HOŞ GELDİNİZ’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Köfteci Selim firması sahibi Selim Yiğit, “Samimi bir sohbet ortamında geçen çekimler yaklaşık 2 saat sürdü. Program esnasında İnegöl köftesini tanıtarak Türkiye’nin en iyi köftesi olduğunu vurguladık. 2 yıl önce İnegöl’e uğradıklarında köftemi beğenmişlerdi ve İnegöl’de çekim yapacakları zaman benim işyerimde çekim yapacaklarının sözünü verdiler. Programı ‘Köftenin başkentine hoş geldiniz’ diyerek açtım. Program sunucusu Turgay Başyayla ve ekibine bize verdikleri bu sözlerinde durmalarından dolayı teşekkür ederiz. Başarılı bir şekilde tamamlanan çekimler sonucunda program bu akşam 23.00 Samanyolu TV’de yayınlanacak. Tüm ilçe halkımızı programı izlemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07